Burg van Barneveldweg 23 - 9831 RD Aduard - Tel: 050-4031577 - Mobiel: 06-50673472
A A A

Zalenverhuur


U vindt bij ons de perfecte combinatie van gezellige gastvrijheid en culinair genieten, in een gemoedelijke dorpsomgeving. Onze zalen zijn voor groepen van diverse groottes; en ook ideaal voor het tijdelijk uiteengaan in subgroepen tijdens een training of vergadering. Handig om te weten is dat we in onze zalen over een internetaansluiting beschikken.
U kunt bij ons zeven dagen per week terecht, zowel overdag als 's avonds. We beschikken over ruime parkeermogelijkheden.

 

U kunt bij ons terecht in een drietal zalen en het cafe-gedeelte, voor diverse activiteiten zoals vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen, trainingen, feesten, partijen, bruiloften, toneelvoorstellingen, muziek-optredens maar bijvoorbeeld ook voor een begrafenis.
U kunt uw bijeenkomst ook combineren met een keuze uit onze catering-activiteiten zoals buffetten, lunches, diners, high tea, BBQ of een arrangement.

 

De grote zaal beschikt over een podium en is geschikt voor maximaal 300 personen. Er worden regelmatig toneelvoorstellingen, muziek optredens, disco’s en thema-avonden georganiseerd.
Daarnaast hebben we twee kleine zalen van elk  30 m2, geschikt voor maximaal 15 personen.
Ook ons cafe-gedeelte en/of biljart-gedeelte kunt u huren, hier kunnen ongeveer 40 personen terecht.

 

Voor de tarieven van zaalhuur en eventueel bijbehorende catering, kunt u contact met ons opnemen.

 

Ook hebben we speciale vergader-arrangementen, waarbij alles inclusief is.  Deze arrangementen zijn bedoeld voor groepen van 5 tot 75 personen.